Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Nuttige dinner meeting

Of er leden waren thuisgebleven vanwege de locatie weten we niet. Evenmin of sommigen (daardoor) vreesden een work-out te moeten doen. Feit is wél dat er velen nieuwsgierig waren naar het dinnerdaten bij Inner Stance in Hardinxveld-Giessendam.

Doel
Nee, we hoefden niet in allerlei apparaten te klimmen en aan allerlei gewichten te sleuren. Ja, het was gezellig en het dinnerdaten weer een leuk nieuw initiatief van CJBD. Ook zo kun je leden en gasten op een andere wijze met elkaar in contact brengen.

Beter leren kennen
Dáár gaat het om, dat je elkaar – beter – leert kennen. Dat je onderling ontdekt wat de ander gebruiken kan. Dat je afspraken maakt om elkaar onder het genot van een kop koffie beter te leren kennen.
Vanuit die ‘wijsheid’ ontstond het dinnerdaten; een combinatie van gezellig lekker eten en speeddaten.

Inner Stance
Ditmaal was lid Inner Stance gastheer. Erik en Agnes: de ontvangst was warm en gemeend en dank voor het sponsoren van de drankjes. De uitleg van Erik was helder. Nee, bij Inner Stance ‘hangen’ ze niet zo in apparaten en aan gewichten. Het is een ander soort fitness. Een andere, duurzame manier van zorgen voor een gezonder lichaam.

Kookkunsten
Het dinnerdaten zelf verliep, dankzij het puzzelwerk vooraf van Werner, goed. Dat gaan we zeker nog eens doen en weten nu waar we extra op kunnen letten. De combinatie met de kookkunsten van Nannings Catering – niet toevallig partner van CJBD – was zeer geslaagd. We hebben elkaar beter leren kennen. Wij hopen dat het een aantal koffieleutmomenten oplevert, die dan weer leiden tot meer contacten en/of (gezamenlijke) opdrachten. Geven is óók helpen!

001
002
003
004
005
006
007
008
009
010
011
012
013
014
015

Foto's: Anke Bot Fotografie