Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Op bezoek bij “Ed & Willem”

Wat een mooi bedrijf heeft Martin Schipper in Dordrecht. Sinds kort zit hij met zijn Ideko aan de Rijksstraatweg en wij waren bij hem te gast. En natuurlijk konden we het niet laten om dan even te refereren aan de gebroeders Bever…

Maar het staat als een paal boven water: bij Ideko maken ze mooie, heel mooie dingen. En dat voor particulieren, bedrijven en op maat of in grote volumes. Zolang het maar van mdf, spaanplaat, triplex of enig ander hout is. Martin vertelde er vol trots over. Ook over het project van tuinmeubelen dat hij met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt starten wil. De eerste voorbeelden konden we al bewonderen.

De avond werd als vanouds afgetrapt door voorzitter Harry Eskes. Hij was blij wederom enkele nieuwe gezichten te zien en gaf deze bezoekers de kans zich kort voor te stellen. Uiteraard mocht het laatst toegetreden lid Evelien van Dolder van Lifeshare zich ook voorstellen maar dan net wat langer natuurlijk.
Na de presentatie van Martin volgde een heel interessante workshop van Rob van der Weide. Hij vertelde ons nuttige achtergronden van verkoopprocessen en deelde 5 tips, die ieder kunnen helpen beter nieuwe klanten te kunnen vinden en krachtiger je eigen positie vast te houden. Top Rob!
Tijdens de borrel en het napraten liet Martin met één van zijn mensen de werking van één van de (geheel computergestuurde) machines zien. Zagen, frezen, boren: het ging allemaal in één vloeiende handeling om een zijwand van een keukenkastje te maken (zoals in dit geval). Martin nogmaals van harte bedankt!

CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 1
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 10
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 11
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 13
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 14
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 15
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 16
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 18
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 2
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 20
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 3
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 4
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 7
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 8
CJBD Mei2018 AnkeBotFotografie 9

Foto's: Anke Bot Fotografie