Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


AVG komt met noodgang dichterbij

CJBD besteedde in september vorig jaar al aandacht aan de AVG-wet. Op 29 maart was er weer aandacht voor, ditmaal met dank aan advocaat Marta Stephanian van partner Ten Holter Noordam.

Het is onmiskenbaar dat-ie er aan komt, de AVG. Vanaf 25 mei a.s. gelden in Europa nieuwe privacy regels. Sommige hetzelfde als we al kenden, andere die enorm verscherpt of helemaal nieuw zijn. Marta nam ons mee in de belangrijke begrippen, de stappen die je absoluut en stappen die je waarschijnlijk moet zetten. Met de nodige vragen – het onderwerp leeft echt wel onder onze leden – kregen we veel informatie aangereikt. Je kunt pdfde presentatie downloaden.

CJBD kijkt momenteel in welke hoedanigheid zij leden kan helpen om de AVG in te voeren. Weliswaar is ieder bedrijf uniek en kent zijn eigen specificaties voor de (naams)gegevensverwerking, toch willen we zien of we een steuntje in de rug kunnen zijn. Ook partner Ten Holter Noordam kan door leden altijd om een eerste terugkoppeling van een vraagstuk gevraagd worden.

 CJBD maart2018 1

CJBD maart2018 2

CJBD maart2018 3

Foto's: Anke Bot Fotografie