Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Nieuwjaarsbijeenkomst als netwerkborrel

Elke 2de maandag van de maand is het aan de orde: de netwerkbijeenkomst van CJBD. Dus ook op 8 januari 2018. Dat was de (maan)dag van de gezamenlijke nieuwjaarsborrel met collega-ondernemersvereniging DOV.

Met een kleine 200 ondernemers uit beider geledingen werd het die dag een gezellige bijeenkomst. Met daarbij een officieel tintje door korte speeches van burgemeester Wouter Kolff van Dordrecht en wethouder economische zaken Jasper Mos. En uiteraard ontbraken op hetzelfde podium de nieuwjaarswensen van voorzitters Anneke Maagdenberg (DOV) en Harry Eskes (CJBD) niet. Evenmin als de gezamenlijke toost met alle aanwezigen op het nieuwe jaar.

De nadruk lag echter op informeel netwerken. Een uitgelezen start van het nieuwe jaar, die de voorzitters allebei nog eens extra benadrukten door er op te wijzen in 2018 als ondernemers eens wat vaker naar elkaar op zoek en bij elkaar op bezoek te gaan. Maandagavond bleef het nog lange tijd gezellig…

CJBD Januari 2018 AnkeBotFotografie 10
CJBD Januari 2018 AnkeBotFotografie 2
CJBD Januari 2018 AnkeBotFotografie 3
CJBD Januari 2018 AnkeBotFotografie 4
CJBD Januari 2018 AnkeBotFotografie 5
CJBD Januari 2018 AnkeBotFotografie 6
CJBD Januari 2018 AnkeBotFotografie 7
CJBD Januari 2018 AnkeBotFotografie 8
CJBD Januari 2018 AnkeBotFotografie 9

Foto's: Anke Bot Fotografie