Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Bedankt Jeroen!

Het dan is het toch gebeurd (sommigen zeiden ‘dat zat er aan te komen’): Jeroen Put is geen CJBD-voorzitter meer. Tijdens de algemene ledenvergadering bij partner Verstegen Accountants trad hij terug. Hij mocht nog één keer – en dat deed hij met verve! - de hamer gebruiken en de vergadering leiden tot aan de verkiezing van de nieuwe voorzitter. Dus installeerde hij Arne Verwoert als nieuw bestuurslid (portefeuille ‘leden’) en leidde de herverkiezing van Koos Schenk (verlenging als penningmeester voor 1 jaar) en Werner Kelder (‘programmering’). Onder Jeroens leiding groeide CJBD sterk; zowel qua ledenaantal als financieel.

Daarna kozen de leden Harry Eskes als nieuwe voorzitter: “Een hele uitdaging, want Jeroen heeft wat neergezet. Maar ik wil collega-leden graag helpen en hen via CJBD met elkaar en elkaars netwerken in contact brengen. Met mijn gedreven mede-bestuursleden trekken we de ingezette lijn door. Het is een mooie, ingespeelde ploeg.”

Harry’s eerste actie was bekend te maken dat Jeroen was voorgedragen voor erelid. Na een warme, emotionele inleiding van Werner Kelder, werd dat voorstel unaniem aangenomen. Harry overhandigde Jeroen een door partner RAD mooi opgemaakt bijbehorend certificaat. Jeroen was oprecht verbaasd en verrast. In een korte reactie zei hij ‘dit had ik totaal niet verwacht! Wat een eer’. Het feestelijke afscheid van Jeroen is op 3 juli, tijdens onze zomerbarbecue.

Na de ledenvergadering was er onze reguliere bijeenkomst. Na pitches van Wendy de Boer, Paul Stive en Werner Kelder werden we bijgepraat door adviseur Gerrit-Jan Sikkema van Verstegen Accountants over nuttige fiscale onderwerpen die je als ondernemer moet weten. Gewoon, goed en helder verteld. En met de belofte dat leden met vragen altijd contact mogen opnemen (een mooi voordeel als je lid bent!). Traditioneel sloten we af met een gezellige borrel, waar weer vele ideeën en vragen werden uitgewisseld.

Foto's: Anke Bot Fotografie