Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Er gebeurde van alles…

Hoewel het vooraf een ‘normale, eenvoudige netwerkavond’ zou worden, was de afgelopen bijeenkomst van CJBD bij HNK in Dordrecht alles behalve tam. Er gebeurde van alles…

CJBD november 2016 HNK ankebotfotografieDitmaal geen randprogramma – met uitzondering van Dordts DJ-talent DJ Roderick Theunisz, die voor stemming zorgde en tevens jong ondernemer is! – maar des te meer tijd voor netwerken. Met meerdere gasten was dat een schot in de roos. Zij hadden alle ruimte om bij leden te informeren naar de mogelijkheden, kansen, etc. van CJBD.

Traditiegetrouw opende Jeroen Put. Dat deed hij maar gelijk door Wulfert Nannings van Nannings Catering als nieuwe partner voor te stellen. Nadat de handtekeningen waren gezet, deelde Wulfert dat hij “CJBD een leuke club met leuke mensen vindt en er graag partner wordt. Al ben ik al van veel clubs lid, deze mocht er bij!”

Namens HNK vertelde Niels Breure iets over het concept en deed een mooi aanbod: CJBD-leden mogen 3 maanden kosteloos komen flexwerken op de HNK-locatie aan de Burgemeester De Raadtsingel.
Jeroen herinnerde iedereen zijn lijstje voor CJBD-er van het Jaar 2016 in te leveren en onderstreepte dat door Johan den Houter, de winnaar van vorig jaar, nog eens met enkele vragen ‘op de pijnbank te leggen’. Vervolgens kreeg Paul Hendriks, oud-voorzitter van CJBD en nu nieuw lid(!), de vloer en vroeg aandacht voor de Stichting Crabbehoeve. Van harte welkom Paul.

Later nam nieuw lid Douwe Wijbenga de kans waar om zijn jonge bedrijf, onder de vlag van Claassen, Moolenbeek & Partners, voor te stellen. Welkom Douwe! Beide nieuwe leden ontvingen de fraaie schrijfmap en als november-bonus het receptenboek Goed Lunchen van lid Anke Bot.
Joris van Oers – onze huis-cineast van Cinemato Media – pitchte kort over zijn werk en tot slot verraste Jeroen iedereen met te vertellen dat Arne Verwoert als aspirant-bestuurslid meedraait. Want het bestuur wil graag weer naar zes personen en met Arne komt er een positief-kritische enthousiaste vent bij. Daar worden we als club beter van!

Foto's: Anke Bot Fotografie

CJBD November 2016 HNK Ankebotfotografie 10