Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Grote opkomst op geslaagd ZZP Event

Uit alle Drechtsteden waren ze er maandag 10 oktober: ondernemers met een jong bedrijf om te netwerken en informatie in te winnen op het ZZP Event. De avond was georganiseerd door de Kamer van Koophandel, Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden en de Drechtstedengemeenten. Twee bekende sprekers - Guido Thys en Erik Peekel – hielden een spiegel voor en gaven tips om klanten te vinden en contacten te leggen.

Unieke samenwerking

“Wanneer je samenwerkt ben je sterker”, stelt Jeroen Put, voorzitter van ondernemersplatform CJBD. “Dat is de kern van onze vereniging. En dat is de kern van de samenwerking van CJBD, Drechtsteden en KvK bij dit evenement. Heel regionaal gericht en een geslaagd vervolg op de meetings van afgelopen jaren van Drechtsteden en ons. Nu we de handen ineen sloegen, leverde dat een meeting met een brede informatiemarkt, goede sprekers én een netwerkmoment op. We zijn als organiserende partners heel trots op een geslaagde avond met 225 bezoekers! We gaan snel kijken hoe we dit event op de agenda kunnen houden.”

Veel informatie en contacten

Dagvoorzitter Angèle Magré trapte af met enkele stellingen aan wethouder Robert Kreukniet van Zwijndrecht, Jeroen Put (voorzitter CJBD) en Jaap Docter, directeur bij de KvK. Mede door inspirerende sessies in de zaal - met de zeer puntige Guido Thys (‘wat geef jij je klant extra!’) en de enorm dynamische Erik Peekel (‘hoe kom jij over en hoe wordt netwerken succesvol’) – en enkele stellingen van CJBD aan de zaal, was er vervolgens volop tijd voor netwerken. Links en rechts werden nieuwe contacten gelegd en oude opgefrist.

Op de uitgebreide informatiemarkt kon men informatie inwinnen bij standhouders als de Drechtsteden, de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, Rabobank, FNV of Qredits en bij ondernemersplatforms als Zelfstandigen Bouw, ZZP-er Drechtsteden en natuurlijk Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden.

Foto's: Anke Bot Fotografie

CJBD Oktober 2016