Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Een geslaagde avond bij Makro!

Nog vóór de officiële heropening van de verbouwde Makro in Dordrecht, nodigde vestigingsmanager Theo Veling CJBD en haar leden uit om een kijkje te komen nemen.

Trouwens, ook niet-leden waren – extra - welkom, want Makro sponsorde de avond. Waarvoor nogmaals dank! Onze ‘programma-manager’ Werner Kelder liet Makro’s Theo Veling de vrije hand. De invulling van de avond stond als een huis: na het officiële gedeelte volgde een tour door het nieuwe bedrijf, met diverse presentaties en proeverijen.

Het was een heerlijke culinaire rondgang. Van kaas naar wijn naar vis naar vlees en met als hoogtepunt: de nieuwe foodcounter. Dit is niet alleen een bijzonder en centraal punt in de nieuwe Makro, maar gewoon een verrassende attractie!
Bezoekers kunnen hier suggesties opdoen, producten proeven en vragen hierover aan de kok stellen. En het leuke: je gaat aan de counter zitten en voelt je rug langzamerhand warm worden! Héérlijk in een verder best (ge)koel(d) pand (wat logisch is) en een extra bijdrage aan de gastvrijheid.

Tijdens het officiële deel ondertekenden Ronald Kuijer van The Movies Horeca Dordrecht BV en Jeroen Put een partnerovereenkomst. Ronald stelde zijn bedrijf kort voor en liet blijken al volop ideetjes te hebben.
Daarna gaf Seryljo van Ierlant een inspirerende lezing over gezond werken en zitten; om je lichaam zoveel mogelijk te stimuleren. In treffende woorden met de nodige humor, maakte hij duidelijk waarop je – om met een zittend beroep gezond te blijven – moet letten. De ruim 60 bezoekers vonden tussendoor en afsluitend voldoende tijd om te netwerken. Bij vertrek gaf Makro ieder nog een prachtig boek mee. Kortom, een geslaagde avond!  

Foto's: Anke Bot Fotografie

CJBD September 2016