Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Duo-organisatie voor herhaling vatbaar

(Jonge) Ondernemers vinden het leuk als ze bij een collega een kijkje achter de schermen mogen nemen. Vooral als dat een ervaren ondernemer is, die over zijn jarenlange ervaring vertelt. Dat bleek maar weer bij onze bijeenkomst van juni, tijdens een bezoek aan Meerkerk Houtbouw in Hardinxveld-Giessendam.

Omdat Hardinxveld in 2018 bij de Drechtsteden aansluit, nam CJBD – aangezet door Hardinxveldse accountmanager bedrijven Xanthine Jut - vast een voorschot daarop.
Ingeleid door wethouder Benhard van Houwelingen van Hardinxveld-Giessendam, gaven zowel Ondernemend Hardinxveld als CJBD kort uitleg over hun achtergronden. Per slot van rekening hadden zich van beiden bezoekers aangemeld, en dan is het goed meer van elkaar te weten te komen. Daarna kregen we van (vader) Jan en (zoon) Teunis van het al generaties oude familiebedrijf Meerkerk Houtbouw - waarschijnlijk ’s lands grootste bouwer van strandpaviljoens - inzicht in hun aanpak, bedreigingen en werkzaamheden.

Onder het genot van de zomerse, heerlijke stamppot-hap van huiscateraar Nannings, een heerlijk Italiaans ijsje als toetje (dank aan Rabobank, die na de vorige (hete) sessie woord hield!) en een borrel, werd genoten van de rondleiding en werden volop visitekaartjes en ervaringen uitgewisseld. Een zeer geslaagde avond!  

Foto's: Anke Bot Fotografie

CJBD Juni 2016 Ankebotfotografie 10