Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Leerzame avond

CJBD mei 2016 ankebotfotografieDe Rabobank is al jaren partner van CJBD, wat echter een ‘beetje onder de radar’ raakte. Sinds 9 mei – de dag dat Rabobank CJBD en haar leden uitnodigde in hun nieuw ingerichte kantoorpand in Dordrecht - zijn we weer up-to-date. Het werd een leerzame avond.

Direct tijdens de kop koffie vooraf was het al lekker informeel. De gastvrijheid van de Rabobank-medewerkers was enorm en de opkomst groot; ondanks ‘concurrentie’ van het mooie zomerse weer.

Samenwerking
Traditiegetrouw was de aftrap voor Jeroen Put. Als voorzitter refereerde hij aan de onderlinge band van CJBD en Rabobank, die we samen weer in ere hebben hersteld. Dat benadrukte daarna Leendert van Wezel, directeur zakelijk van Rabobank Drechtsteden. Hij vertelde blij te zijn met zoveel gasten en eveneens met de nauwe samenwerking met CJBD. Waarbij hij CJBD zelfs een pluim gaf voor de ‘appearance’ en professionele indruk.

In dubbel opzicht leerzaam
Voordat de accountmanagers van Rabo hun presentatie gaven, was er ruimte om het Mentorproject Drechtsteden in het zonnetje te zetten. Dat deden de mentoren zelf, door in groepen aan tafels te discussiëren over stellingen. Eén ding is zeker: de bekendheid van het project is nu vele malen groter!

Corine Meijerink en Marc Oldenburger gaven uitgebreid de mogelijkheden van ‘de Rabo’ weer. En vertelden en passant dat én een krediet aanvragen minder omslachtig (lees: minder streng) is geworden én dat startende ondernemers die een Rabo-rekening openen het eerste jaar 50% van het inschrijfgeld van het CJBD-lidmaatschap vergoed krijgen.

Wie wilde, kon op de zesde verdieping Dordrecht van bovenaf bekijken. De ‘chef-etage’, zei menigeen al gekscherend. Het motto van de avond was Hoe ‘heet’ wil je het hebben? Daar had iemand een vooruitziende blik: buiten dik boven de 20 graden, maar binnen óók (met een haperende airco…)! De drankjes gingen er dus vlot in en de netwerksfeer was gemoedelijk en vrolijk.

Foto's: Anke Bot Fotografie

CJBD Mei 2016 Ankebotfotografie 10