Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Nieuwjaarsborrel van CJBD

Met zijn speech op de traditionele Nieuwjaarsborrel van CJBD opende voorzitter Harry Eskes afgelopen maandag in aanwezigheid van leden en partners als het ware het verenigingsjaar 2020. Terugkijken was niet aan de orde, vooral kijken naar wat er gaat gebeuren en onder welk gesternte CJBD dat het liefste zou willen doen: goed nieuws is belangrijker dan negatief nieuws!

Lees meer

Nico is CJBD-er van het Jaar!

Voorafgaand aan de verkiezing CJBD-er van het Jaar was er een WinterBBQ, wat langzamerhand een traditie begint te lijken. We kregen door Grillmaster Werner Kelder heerlijk vlees voorgeschoteld, dat die arme jongen buiten in de wind en kou had staan braden. “Maar ik heb het niet koud hoor”, waren zijn woorden.

Lees meer

Waardevol

Dat was waardevolle informatie, die Keetie en Annemarie van onze partner BDO afgelopen vrijdag vertelden over fiscale voordelen en de Kleine OndernemersRegeling!

Lees meer

Omzetsessie

Vraag ondernemers wat zij belangrijk vinden en ze zullen antwoorden ‘omzet halen’. Dus als ondernemersvereniging Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden een informatieavond organiseert met als titel Hoe haal je meer omzet, dan komen daar nieuwsgierige ondernemers op af.
In het Event Center in Dordrecht zorgden sprekers Franck Fielemon, Merel van der Wouden en Elio Barone – inclusief een opvallend stukje achtergrondmuziek (wie erbij was, weet genoeg) - voor drie mooie kansen om ná de gezellige aansluitende borrel als ondernemer met méér informatie en inspiratie naar huis te gaan.

Lees meer

Bezoek aan Fokker

We keken er naar uit: de speciale bijeenkomst met ’s middags een bezoek aan Fokker in Papendrecht en aansluitend een culinaire rondreis door Drechtsteden.

Lees meer

Jaarlijkse BBQ

Maandag 8 juli was er tijdens de barbecue van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden een mooi moment: ondertekening van een partnerovereenkomst met Postillion Hotel Dordrecht.

Lees meer

Carel Wüst Automuseum

Het was die eerste hete junidag van dit jaar dat we met zo’n 40 ondernemers de bijeenkomst van CJBd - Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden in Carel Wüst Automuseum (Dordrecht) bezochten. Lekker druk dus! Als sprekers waren er Anna Schouten (Samen Bereikbaar (www.samenbereikbaar.nl)) en Saskia Platenkamp (Bureau Drechtsteden (www.drechtsteden.nl)). Zij vertelden ons zo uitgebreid als op dit moment al kon over de wegwerkzaamheden aan N3/A15 en N3/A16 en aan de N3 zelf. Saskia deed dat plaatsvervangend voor Rijkswaterstaat.

Lees meer

Meer artikelen...