Overzicht van onze evenementen

Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden. Hier vind je een overzicht van afgesloten evenementen en de daarbij behorende foto’s. De geplande evenementen vind je onder Agenda.


Golf clinic en BBQ

Op 14 september 2020 was er een eerste bijeenkomst na de eerste golf van de Corona crisis. Wat we toen niet wisten was dat dat ook gelijk de laatste was omdat er een tweede golf aan kwam.

Lees meer

Johan den Houter voorzitter CJBD

ALV 2020

De algemene ledenvergadering 2020 kende een stevige opkomst: zo mooi dat veel leden plus enkele partners tijd hadden gemaakt om mee te komen praten over hún vereniging!

Lees meer

Nobel’s Delicatessen

Het was fantastisch!

Het was een gezellige, memorabele avond, daar bij Nobel’s Delicatessen (onder de Nobel filosofie ook bekend als pakhuis). In een prachtig eeuwenoud pand werden we gastvrij ontvangen door Sander en Willemijn Nobel. Het gedreven ondernemersechtpaar vertelde vol vuur over hoe zij tot hun stap voor een broodwinkel – en later de webshop en het pakhuis – waren gekomen. Het bleek pure liefde voor het product en hun passie te zijn!

Lees meer

Nieuwjaarsborrel van CJBD

Met zijn speech op de traditionele Nieuwjaarsborrel van CJBD opende voorzitter Harry Eskes afgelopen maandag in aanwezigheid van leden en partners als het ware het verenigingsjaar 2020. Terugkijken was niet aan de orde, vooral kijken naar wat er gaat gebeuren en onder welk gesternte CJBD dat het liefste zou willen doen: goed nieuws is belangrijker dan negatief nieuws!

Lees meer

Nico is CJBD-er van het Jaar!

Voorafgaand aan de verkiezing CJBD-er van het Jaar was er een WinterBBQ, wat langzamerhand een traditie begint te lijken. We kregen door Grillmaster Werner Kelder heerlijk vlees voorgeschoteld, dat die arme jongen buiten in de wind en kou had staan braden. “Maar ik heb het niet koud hoor”, waren zijn woorden.

Lees meer

Waardevol

Dat was waardevolle informatie, die Keetie en Annemarie van onze partner BDO afgelopen vrijdag vertelden over fiscale voordelen en de Kleine OndernemersRegeling!

Lees meer

Omzetsessie

Vraag ondernemers wat zij belangrijk vinden en ze zullen antwoorden ‘omzet halen’. Dus als ondernemersvereniging Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden een informatieavond organiseert met als titel Hoe haal je meer omzet, dan komen daar nieuwsgierige ondernemers op af.
In het Event Center in Dordrecht zorgden sprekers Franck Fielemon, Merel van der Wouden en Elio Barone – inclusief een opvallend stukje achtergrondmuziek (wie erbij was, weet genoeg) - voor drie mooie kansen om ná de gezellige aansluitende borrel als ondernemer met méér informatie en inspiratie naar huis te gaan.

Lees meer

Meer artikelen...