Ochtend: Eindejaarstips van BDO - digitaal

29
okt
2020
Ochtend: Eindejaarstips van BDO - digitaal

08:00

onbekendNetwerk bijeenkomst - aanmelden via mail

Op 29 oktober 2020 is er weer een interessante ochtendbijeenkomst. De opzet is anders dan anders, vanwege de Coronamaatregelen. De bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden. Je kan hem dus gewoon vanachter je eigen bureau, vanuit je luie stoel of aan je eettafel volgen.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Ten Holter Noordam advocaten en BDO accountants. De sprekers zijn Léon Peeters en Keetie Duijkers.

Keetie zal ons bijpraten over de fiscale ZZP-maatregelen, de stand van zaken betreffende de NOW 1, 2 en 3 en mogelijke eindejaarstips.

Léon zal wat vertellen over de ZZP-webmodule (de nieuwe VAR). Ook zal hij wat arbeidsrechtelijke corona uitspraken bespreken. Denk daarbij aan (tijdelijke ) salarisvermindering, thuiswerken, doorbetaling bij thuisblijven als er een ziek gezinslid is enzovoorts.

De digitale meeting zal plaatsvinden via TEAMS. We vragen iedereen die wil meedoen dan ook vooraf zijn of haar emailadres door te sturen zodat er ook een goede verbinding tot stand kan worden gebracht.
Er is een mogelijkheid om via chat tijdens de bijeenkomst je vragen te stellen. Maar je kunt ook vooraf je vragen insturen.

We verzoeken iedereen dan ook om uiterlijk op 25 oktober a.s. je aanmelding en e-mailadres door te sturen via Wij gaan dan zorgen dat de emailadressen tijdig worden doorgegeven aan BDO om de verbinding te kunnen maken. Ook jullie vragen kunnen we dan alvast doorgeven.

Deelnemers CJBD bijeenkomst

Registreren is niet mogelijk voor dit evenement.

Wil je ook een foto bij je naam? Stel dit zelf in met hulp van Gravatar.
Lees meer over Gravatar